Kade Noord

Alblasserdam
Actueel aanbod

€ 599.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
159 - 159m2
Kaveloppervlak
99 - 103m2
Inhoud
477 - 477m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Wonen aan rivier De Noord
Eén van de mooiste plekken van Alblasserdam !
De stoere kadewoningen, de luxe appartementen én de plek zelf staan garant voor puur woongenot. Hier, aan rivier de Noord, geniet u dagelijks van schitterende vergezichten, van de dynamiek op het water en van de prachtige Hollandse wolkenluchten. U heeft het gemak van de dagelijkse voorzieningen om de hoek en de verbinding over water, met Rotterdam/ Dordrecht, voor de deur.

Molens van Kinderdijk: UNESCO werelderfgoed in Nederland
In de nabije omgeving van Kade Noord liggen de Molens van Kinderdijk. Deze molens vormen het sfeervolle decor van een uniek fenomeen. Nergens anders ter wereld kunt u de complete geschiedenis van waterbeheersing op vergelijkbare manier ervaren. De molens en gemalen in Kinderdijk zorgen ervoor dat het overtollige water van de Alblasserwaard in de rivier de Lek terechtkomt via de Elshoutsluizen. Vervolgens voert de rivier het water af naar zee.

Kade Noord bestaat uit 27 appartementen en 6 smaakvolle kadewoningen.
Naar verwachting start de verkoop dit najaar.

Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuwbouwproject Kade Noord? Schrijf u dan alvast in als geinteresseerde!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kade Noord
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
39 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 599.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alblasserdam.

Aanmelden