KLOOS

Alblasserdam - Alblasserdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 275m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Thuis in KLOOS
Stoer wonen in een zee van rust en ruimte

Na een lange, drukke dag laat je de stad achter je. Met de zon in de rug vaar je met de Waterbus naar huis. De wind neemt de dagelijkse hectiek mee, het water doet de rest. Terwijl jij ontspant, schijnt de zakkende zon haar licht op de huizen van je nieuwe buurt. Binnen een half uur stap je van de boot en even later ben je thuis. In KLOOS. Gelegen aan het water. In Alblasserdam. Dicht bij de stad, nog dichter bij de natuur. Van alles voorzien. KLOOS is stoer en stads wonen in een zee van rust en ruimte.

23 Dijkwoningen
50 Kade-appartementen (waarvan 4 penthouses)
101 Loods-appartementen
85 Rivier-appartementen (waarvan 13 penthouses)
17 Penthouses

KLOOS biedt alles voor wie comfortabel wil wonen op een unieke locatie. Met Rotterdam en Dordrecht om de hoek ben je zo in de stad. Daar kun je naar hartenlust shoppen in trendy winkeltjes, een latte drinken in hippe koffietentjes, eten in heerlijke restaurantjes en naar het theater. In je directe omgeving ontspannen? Ook dat kan. Terrasjes, prachtige wandelpaden, fijne fietsroutes, vaarmogelijkheden, heerlijke horecagelegenheden… het is er allemaal! En in je achtertuin heb je een uniek Nederlands monument: Kinderdijk. Thuis geniet je van het weidse uitzicht, de ruimte en van het water en het groen om je heen. De verkoop start met Loods 1, 33 appartementen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
KLOOS
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alblasserdam.

Aanmelden